hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Website laten maken? All-in € 599!

SPECIAAL VOOR ZZP-ERS, MKB-ERS EN FREELANCERS!

 1. Klanten geven ons gemiddeld een 9.4
 2. Honderden klanten gingen u al voor!
 3. Meest complete, unieke en professionele website!

In no-time hebben we een website opgeleverd gekregen die precies aan onze wensen voldoet. Ze luisteren naar je verhaal en anticiperen daar gelijk op en geven goede tips om de website naar een hoger niveau te brengen. Wij als Robuust Amsterdam raden Qreate-it zeer aan en zijn erg blij met het resultaat

Niek Sanders,

Robuust Amsterdam.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

YES, DIT WIL IK OOK!!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

 1. Belachelijk lage prijs
 2. Binnen 2 weken online
 3. Superveilig
 4. Zoekmachinevriendelijk
 5. Onderhoudsvrij
 6. In jouw huisstijl
 7. AVG-proof
 8. Nederlandse support

Met meer dan compleet bedoelen we ook écht meer dan compleet:

 • Perfect op PC, laptop, tablet en smartphone
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • AVG & GDPR proof
 • Volledig in jouw huisstijl
 • Supereenvoudig zelf aan te passebr>
 • Voorzien van tientallen extra modules als agenda, formulieren en kalenders

 Picture

Wat je alleen bij Qreate-it krijgt

Oké, je wilt een wordpress website laten maken. Kies je voor kwaliteit of voor een lage prijs? Vind je dit ook een belachelijke keuze? Top, wij ook. Daarom krijg je bij Qreate-it altijd een topkwaliteit wordpress website, tegen een superscherpe prijs, met persoonlijke begeleiding van een betrokken medewerker. We zijn de snelste, de goedkoopste en de enige waarbij je altijd kunt vertrouwen op:

 • Altijd up-to-date systeem en plugins
 • Back-ups tot in de eeuwigheid
 • Supersimpel te gebruiken CMS-systeem
 • Beveiliging waar een bank jaloers op is
 • Nederlandstalige helpdesk via WhatsApp, mail of telefoon
 • Tips voor de beste vindbaarheid

 Picture

Stop met dromen, start met bouwen

Je droomwebsite in twee weken

Bekijk snel hoe

Hoe jij online succes boekt

Jij hebt een geweldig bedrijf. Vertel ons wat. Daarom plaatsen we jouw zaak in één klap in de meestlucratieve winkelstraat op aarde: het wereldwijde web. We bieden je een superstrakke professionele wordpress website, zonder technische taal en ondoorzichtige tarieven, en mét duidelijke afspraken en een zorgeloos traject. Of je nu een beginnende ondernemer bent of ervaren rot, ZZP’er of MKB’er; we creëren een platform dat onderscheidend is en klanten aanspreekt. Zonder zorgen en zonder enorme investeringen. Sterker nog: volg het voorbeeld van honderden bedrijven en organisaties en laat je volledig kosteloos adviseren over de mogelijkheden die we voor jou hebben. Vraag NU een vrijblijvende offerte aan en je weet over een dikke twee minuten precies wat jij nodig hebt!

Snel.Offerte.Nu.
project mockup

WAT DE WERELD ZEGT

We praten graag over alle mooie projecten die we mochten uitvoeren. Maar jij wil natuurlijk veel liever weten hoe klanten over ons denken. Daarom vroegen we hen naar hun mening over de samenwerking met Qreate-it.

In no-time hebben we een website opgeleverd gekregen die precies aan onze wensen voldoet. Ze luisteren naar je verhaal en anticiperen daar gelijk op en geven goede tips om de website naar een hoger niveau te brengen. Wij als Robuust Amsterdam raden Qreate-it zeer aan en zijn erg blij met het resultaat

Niek Sanders,

Robuust Amsterdam.

Deze heren hebben de website van Deventer 1250 jaar perfect in elkaar gezet! Vormgeving door Studio Wonder!

Mano Scherpbier,

Deventer 1250 jaar.

Blij met Qreate-it! Ze hebben mijn website voor Cestari Content & Communicatie gemaakt. Fijne samenwerking, geen vraag is teveel en betaalbare prijs. En ze houden je website veilig, daar dus gelukkig ook geen omkijken naar!

Maaike Cestari,

Cestari Content & Communicatie.

Qreate-It doesn't just create it, they transform magic into reality..

Dominique Latu.

Betrouwbaarder dan een bankkluis

Stel je drie massieve metalen deuren voor, meerdere cijfercodes, muren van gewapend beton, laserstralen en hypersensitieve alarminstallaties. Dat is ongeveer hoe de beveiliging van onze wordpress websites eruit ziet, maar dan digitaal. Veiligheid en onderhoud staan bij ons namelijk heel ver voorop. Je wilt namelijk een wordpress website laten maken waar gevoelige bedrijfs- of persoonsgegevens veilig zijn. Altijd. Zonder dat dit een zogenaamde ‘extra service’ is. Dus staar je niet blind op de stuntprijzen van onze collega’s, maar laat je goed informeren of je bij hen óók standaard kunt vertrouwen op:

 • Back-ups op een externe server
 • Databasebeveiliging die indringers kansloos laat
 • 24/7 bescherming tegen virussen en malware
 • Monitoren en permanent blocken van kwaadwillende gebruikers of hackers
 • Continu updaten van je systeem

Aii, bleek die stuntprijswebsite toch niet zo veilig? Ontdek dan meteen wat er met Qreate-it wél mogelijk is. Ontvang je offerte binnen een paar minuten!

Waarom onze service bijna koninklijk is

Succesvolle websites bouwen we niet alleen. Dat kunnen we alleen samen met jou. Wij hebben de creativiteit en skills om een mooi platform te ontwikkelen, maar jij hebt kennis van je klant, je bedrijf en je dienst of product. Daarom houden we je constant betrokken bij de ontwikkeling. We bespreken mogelijkheden, brengen je op de hoogte van vorderingen en leren je om zelf te werken met het CMS-systeem. We houden bijna letterlijk je hand vast en loodsen je stap-voor-stap door de bouw tot de oplevering. Zo houd jij altijd controle over de keuzes die worden gemaakt, zonder de zorgen over de technische kant. Grijp jij onze helpende digitale hand? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontdek binnen no-time wat jij nodig hebt.

project mockup

Hoe we dit doen voor zo’n belachelijke prijs?

Eerlijk is eerlijk: wij denken het ook wel eens. Hoe kun je nou zo’n vette wordpress website laten maken voor599 euro?! Simpel: door jarenlange ervaring, een enorme bak kennis en een ingespeeld team. We beheersen het proces van intake tot livegang tot in de puntjes. Onze mensen werken al jaren met WordPress, kennen de uitdagingen van ondernemers en weten precies wat er nodig is om een dijk van een wordpress website neer te zetten. We hebben aan een kwart woord genoeg. Zo kunnen we keer op keer met trots een onderscheidende wordpress website presenteren. En ’s avonds nog eten ook. Voor nu vinden we die prijs dus prima. Maar we raden je aan om toe te slaan voor we ons bedenken. Vraag snel een kosteloze offerte aan en profiteer van een belachelijk goede wordpress website voor een belachelijk lage prijs!

Bekijk snel hoe

Waarom we voor jou de beste keuze zijn

Jep, jij moet absoluut bij ons zijn. Dat voelen we in ons hart, maar dat kunnen we ook heel makkelijk bewijzen. We weten namelijk dat we de beste én de goedkoopste in de markt zijn. En we dagen je uit om ons daarop te testen. Heb je een offerte van een concurrent waarmee je meer krijgt voor minder geld? Smijt hem op ons bureau. Wil je onze scherpe prijs gebruiken om je offerte bij één van onze collega’s omlaag te krijgen? Groot gelijk. Meteen doen. Sterker nog: waarom doe je dat niet nu meteen met onze offerte-checker?

Wil je het ultieme bewijs van onze skills zien? Vraag NU een gratis offerte aan en profiteer van

 • De laagste prijs
 • De meest complete wordpress website
 • Persoonlijke service
 • De zwaarste beveiliging
 • De snelste livegang
Say no more.
project mockup

YES, DIT WIL IK OOK!!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

 1. Belachelijk lage prijs
 2. Binnen 2 weken online
 3. Superveilig
 4. Zoekmachinevriendelijk
 5. Onderhoudsvrij
 6. In jouw huisstijl
 7. AVG-proof
 8. Nederlandse support
Back to projects
Bel
Chat
Home
Route