Wat zijn de benodigdheden voor een WordPress website? - Qreate IT
2
hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Wat zijn de benodigdheden voor een WordPress website?

Wij leggen je graag uit wat je minimaal nodig hebt.

Je zou graag een eigen website of webshop willen bouwen. Enkel heb je hier nog geen ervaring mee, maar je gaat graag de uitdaging aan. De eerste stap is dan een plan van te voren hebben. Ga ik WordPress gebruiken of toch een ander CMS? Waar gaat de website over? Wat is je doelgroep aan bezoekers? Wil je dat het geld op gaat leveren? Dit zijn allemaal vragen waar je van te voren over na moet denken. Als je eenmaal weet wat er op je website moet komen, dan kun je invullen welke elementen er nodig zijn. Zo moet je weten of je aan een standaard lay-out voldoende hebt of iets compleet unieks wilt bouwen. Daarbij is het goed om te weten hoeveel je kan investeren in een website, want de opties zijn onbeperkt. Alleen het prijskaartje kan dat ook zijn…

Wat zijn de benodigdheden voor een WordPress website?

WordPress voorbereiding

Voor je daadwerkelijk je website aan het bouwen bent, dan heb je eerst een domeinnaam en hosting nodig. Beide kosten wel geld, maar zijn voor nog geen €10,- te krijgen. Je domeinnaam is de link waarmee je gevonden wilt worden. Meestal is dit je bedrijfsnaam. Qua hosting is het verstandig om je goed in te lezen. Dan voornamelijk reviews van gebruikers. Zo kan je zien welke host het beste bij jouw wensen past. Als je meerdere websites wilt en meerdere email domeinen, dan heb je een andere host nodig dan iemand die enkel een kleine blog pagina wilt beginnen. De volgende stap is WordPress op je nieuwe domein installeren. Dan is je voorbereiding compleet en kan je aan de lay-out gaan beginnen.

WordPress Thema en Plugins

Als je eenmaal WordPress hebt geïnstalleerd, dan kan je je thema gaan toevoegen. Een thema is een eerste stijl waarin je website in opgebouwd is. Eigenlijk een voorgekauwde website, waardoor je alles alleen nog op de plek hoeft te zetten die je wilt. Ook moet je nog je eigen tekst en afbeeldingen erin zetten. Als je de website functies wilt geven die er nog niet inzitten, dan kan je een plugin toevoegen. Plugins geven je website eindeloze opties. Een plugin kan je vindbaarheid in Google verbeteren, een contactformulier op je website zetten of sliders op je website mogelijk maken. Zo is er voor elk probleem tegenwoordig wel een plugin te vinden, zo niet dan kan je een developer inhuren die dat dan voor je kan maken. Alleen dat kan wel zwaar aan de portemonnee worden.

Website content

Misschien nog wel één van de belangrijkste zaken die er zijn. Zonder content weet de bezoeker ook niet waar de site voor dient. Sterker nog, zonder content kom je niet eens in Google te staan. Onder content kan je tekst, afbeeldingen en video’s verstaan. Je zou een professionele tekstschrijver en animator kunnen inhuren die je website invullen. Sommige IT-bedrijven willen ook websites voor je vullen als je de teksten en afbeeldingen aanlevert. Zo is het vaak dat afbeeldingen een bepaalde afmeting moeten hebben om mooi in je nieuwe website te passen. Anders zou alle wit ruimtes kunnen verstoren en brengt dat de hele pagina uit balans. Mocht je bij een IT-bedrijf je website laten bouwen en ga je zelf de website vullen, onderschat dit niet! Het is een hele klus om je website netjes te vullen en mooie passende afbeeldingen te hebben.

WordPress voorbereiding

WordPress onderhoud

Als je website eenmaal live staat, dan zal hij ook onderhouden moeten worden. Updates moeten worden gedaan, back-ups worden gemaakt en malware scans worden aangeraden om uit te voeren. Als je dit niet doet wordt je website trager en je beveiliging verouderd. Wist je dat als een website langer dan 3 seconden duurt om te laden dat 40% van de bezoekers al weg klikken? Heel zonde natuurlijk. Als hackers je website binnen breken en er malware op verspreiden, dan kan het zijn dat je website op de zwarte lijst van Google komt. Je website is dan niet meer vindbaar in de zoekmachine en daardoor kan je je website net zo goed offline halen. Daarom is het mega belangrijk goed onderhoud te plegen, anders is al je tijd en geld voor niks geweest!

Conclusie

Er komt dus heel veel kijken bij een nieuwe website laten bouwen en vullen. Bij onze All-in website en All-in webshop pakketten heb je in 2-4 weken een volledige website staan. Combineer dat met een onderhoudspakket dat bij jouw website past en je hebt binnen no-time een volledige website staan die voor jaren perfect onderhouden blijft! Dat allemaal voor de schappelijke prijzen van €599,- voor een website en €899 voor een webshop!

Ook zo'n donders mooie maar betaalbare website?

Vele tevreden klanten gingen je al voor!

JA DIT WIL IK

OOK INTERESSANT

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

WAT DE WERELD ZEGT

We praten graag over alle mooie projecten die we mochten uitvoeren. Maar jij wil natuurlijk veel liever weten hoe klanten over ons denken. Daarom vroegen we hen naar hun mening over de samenwerking met Qreate-it.

In no-time hebben we een website opgeleverd gekregen die precies aan onze wensen voldoet. Ze luisteren naar je verhaal en anticiperen daar gelijk op en geven goede tips om de website naar een hoger niveau te brengen. Wij als Robuust Amsterdam raden Qreate-it zeer aan en zijn erg blij met het resultaat

Niek Sanders,

Robuust Amsterdam.

Deze heren hebben de website van Deventer 1250 jaar perfect in elkaar gezet! Vormgeving door Studio Wonder!

Mano Scherpbier,

Deventer 1250 jaar.

Blij met Qreate-it! Ze hebben mijn website voor Cestari Content & Communicatie gemaakt. Fijne samenwerking, geen vraag is teveel en betaalbare prijs. En ze houden je website veilig, daar dus gelukkig ook geen omkijken naar!

Maaike Cestari,

Cestari Content & Communicatie.

Qreate-It doesn't just create it, they transform magic into reality..

Dominique Latu.

YES, DIT WIL IK OOK!!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

  1. Website binnen 2 weken opgeleverd
  2. Je eigen persoonlijke projectbegeleider
  3. Foto's, teksten, video's nodig? Wij regelen het!
  4. Beveiliging waar een bank jaloers op is
  5. Professioneel, maar super betaalbaar
  6. Koninklijke service en een zorgeloos traject
  7. Altijd weten waar je aan toe bent
Back to projects
Bel
Chat
Home
Route