Wat is er nieuw? De WordPress 5.5 update - Qreate-It
hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Software update: WordPress 5.5

Wat is er nieuw?

Het is alweer even geleden, maar in augustus 2020 is versie 5.5 van WordPress uitgekomen. En er is genoeg nieuws! We bespreken de meest opvallende veranderingen:

WordPress update 5.5

Automatische Sitemap

WordPress 5.5 heeft nu standaard een XML-sitemap. Een sitemap zorgt ervoor dat de meest belangrijke pagina’s goed vindbaar zijn voor zoekmachines, met als resultaat een betere ranking in zoekmachines.

Updates in de Blok Editor

Ook bevat deze update ook een hoop interessante nieuwe functies voor de blokeditor. Bijvoorbeeld het maken van nieuwe blokpatronen. Blokpatronen maken het makkelijk om verzorgde en complexe lay-outs te maken. Je vindt de patronen in een uitgebreid aanbod van plugins en thema’s, waar ook regelmatig nieuwe worden toegevoegd.

Daarnaast is het nu veel makkelijker om het juiste blok te vinden. Er is namelijk een nieuwe ‘blok bibliotheek’ aan de blokeditor toegevoegd. Hiermee kun je nieuwe bloktypes installeren zonder dat je de editor hoeft te verlaten.

Een andere nieuwe verandering waardoor je veel tijd kan besparen, is dat je in de editor nu direct je foto’s kan bijsnijden. Dus geen gedoe meer met het (opnieuw) uploaden van afbeeldingen in het juiste formaat.

Betere beveiliging door automatische updates

Via de admin-omgeving van WordPress kan je nu instellen dat plugins en thema’s automatisch worden geüpdatet. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je website altijd met de meest recente versies draait van jouw thema’s en plug-ins. Gelukkig is het voor iedere plug-in of thema dat je hebt geïnstalleerd apart in te stellen.

Verbeterde Snelheid door ‘lazy-load’

Afbeeldingen zijn natuurlijk onmisbaar voor een website, maar kunnen de website ook een stuk langzamer maken. Door afbeeldingen te ‘lazy-loaden’ voelen de berichten en pagina’s sneller aan. De nieuwste update zorgt ervoor dat een pagina niet in één keer in zijn geheel geladen hoeft te worden. Afbeeldingen worden pas geladen op het moment dat een bezoeker de afbeelding wil bekijken. Op mobiele telefoons kan lazy-loading ervoor zorgen dat browsers geen bestanden downloaden die bedoeld zijn voor andere apparaten. Dit bespaart jouw bezoekers veel dataverbruik.

En nog veel meer!

Dit is nog maar een greep uit alle veranderingen die zijn doorgevoerd. Wil je meer weten over de updates van WordPress 5.5 of heb je een vraag? Laat het ons weten!

Wil jij ook een schaamteloos mooie website tegen een schandalig lage prijs?

Een offerte op maat in drie, twee, één…

GO!

OOK INTERESSANT

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

WAT DE WERELD ZEGT

We praten graag over alle mooie projecten die we mochten uitvoeren. Maar jij wil natuurlijk veel liever weten hoe klanten over ons denken. Daarom vroegen we hen naar hun mening over de samenwerking met Qreate-it.

In no-time hebben we een website opgeleverd gekregen die precies aan onze wensen voldoet. Ze luisteren naar je verhaal en anticiperen daar gelijk op en geven goede tips om de website naar een hoger niveau te brengen. Wij als Robuust Amsterdam raden Qreate-it zeer aan en zijn erg blij met het resultaat

Niek Sanders,

Robuust Amsterdam.

Deze heren hebben de website van Deventer 1250 jaar perfect in elkaar gezet! Vormgeving door Studio Wonder!

Mano Scherpbier,

Deventer 1250 jaar.

Blij met Qreate-it! Ze hebben mijn website voor Cestari Content & Communicatie gemaakt. Fijne samenwerking, geen vraag is teveel en betaalbare prijs. En ze houden je website veilig, daar dus gelukkig ook geen omkijken naar!

Maaike Cestari,

Cestari Content & Communicatie.

Qreate-It doesn't just create it, they transform magic into reality..

Dominique Latu.

YES, DIT WIL IK OOK!!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

  1. Website binnen 2 weken opgeleverd
  2. Je eigen persoonlijke projectbegeleider
  3. Foto's, teksten, video's nodig? Wij regelen het!
  4. Beveiliging waar een bank jaloers op is
  5. Professioneel, maar super betaalbaar
  6. Koninklijke service en een zorgeloos traject
  7. Altijd weten waar je aan toe bent

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route