hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Ontwerpen met oog voor detail

Robuust Amsterdam

Over bedrijf

We dachten dat ze gek waren, toen Job en Niek ons vroegen of we hun ontwerp binnen een paar dagen konden omzetten tot een flitsende website. Waren ze niet, want het lukte verrassend goed.

Robuust Amsterdam staat voor Job & Niek, twee jonge gasten die hun baan opzegden en hun eigen interieurlabel begonnen. Afgelopen jaren deden ze ervaring en inspiratie op bij de meest innovatieve ontwerpstudio’s van Nederland. Begin 2018 bouwden ze hun eigen studio in de creatieve broedplaats ISOAmsterdam te Amsterdam West. Als productontwerpers hebben Job en Niek passie voor op maat gemaakte meubels en interieurs. Ze werken enkel met echte materialen zoals hout, staal en natuursteen, waar ze het liefst ieder huishouden in Nederland van voorzien.

project mockup

Een website

Het was even schrikken. We hebben zelfs gedacht dat ze een tafel op hun hoofd hadden gekregen. Job en Niek benaderden Qreate-it met de vraag of we binnen een paar dagen hun conceptuele idee konden omzetten in een kickass wordpress website met fancy animaties en effecten. Toch raakten ze een gevoelige snaar bij ons. We houden van een uitdaging en zijn toch gekker dan we ons voordoen. We kropen achter ons pc’s en ramden in recordtijd een website in elkaar waar niets aan ontbreekt. Een geweldig resultaat dankzij een geweldige samenwerking.

Typografie & Kleuren

Heebo

bold

#292929

#4d4d4d

Full design

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route