hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Over Ons

Wie zijn we &
how do we do it?

About Us Picture

De Qreate-IT visie De Qreate-IT visie


Unieke en professionele websites en webshops bouwen die zijn gelijke niet herkent, en dat voor prijzen waar zelfs je neefje of zolder knutselaar niet voor aan de slag gaat. Hoe we het doen vragen ook wij ons soms af.

Why do we do it?

Je website is alles. Het is het uithangbord dat klanten aantrekt, de showroom die je producten verkoopt en de huiskamer waar de klant zich thuis moet voelen. Die plek moet gewoon top zijn. Altijd. Op alle fronten. In plaats daarvan zien we teveel mensen genoegen nemen met websites met afgezaagde designs en matige beveiliging waar je veel te veel geld voor betaalt. Qreate-it maakt daar voor eens en voor altijd een einde aan. Wij bewijzen dat kwaliteit en betaalbaarheid heel goed samengaan en een onderscheidende website voor iedereen binnen handbereik ligt.

De Qreate-IT visie Picture

Onze stijl

We houden bij Qreate-it van twee dingen: haarfijn afgewerkte websites en webshops en duidelijkheid. Haarfijn afgewerkte websites en webshops ontstaan door onze Wordpress-skills en creativiteit te combineren met jouw kennis van je klant, markt en bedrijf. We blijven vragen tot we exact weten welke ambities je hebt. Heb je zelf al een idee voor de website? Top. Ben je nog blanco? Ook top. Wat het beginpunt ook is, samen creëren we een website die het verhaal vertelt dat je wil vertellen en bereikt wat je wil bereiken. Duidelijkheid ontstaat doordat je bij Qreate-it altijd weet waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag, we hanteren een vaste deadline en je wordt tussendoor constant op de hoogte gehouden van de vorderingen. Wil je nog extra’s, zoals teksten, foto’s of video? Dan regelen we dat direct. Wij hebben eigenlijk maar één doel: een website creëren waarmee jij je concurrenten wegblaast en waarvan wij met trots kunnen zeggen ‘hebben wij gemaakt’.

De Qreate-IT visie Picture

Ons team Ons team

Met onze enorme verzameling Wordpress-kennis én jarenlange ervaring in websiteontwikkeling, creëert het Qreate-it team websites en -shops die je versteld doen staan. Allereerst door designs die hun gelijke niet kennen, daarnaast door hun belachelijk lage prijs. Naast Martijn Milius, de WordPress-goeroe, staat Elia Quentin aan het roer. Elia weet als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens het hele proces te blijven communiceren. Want een website bouwen doe je samen. Dit betekent dat we van A tot Z met je overleggen wat nodig is om een dijk van een website neer te zetten.

Martijn Milius

Developer / founder

Rick de Visser

Project Manager

Bas Tular

Graphic Designer / animator

Mariangela Quentin

Webdeveloper

Bizou

Mental support

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route