hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

1250 jaar de mooiste stad van Nederland

Deventer1250

Over bedrijf

We voelen trots als we door het historische centrum van Deventer lopen. Het is ons stadje aan de IJssel. We geven dan ook eerlijk toe dat we een beetje van slag waren toen Mano van de VVV Deventer ons vroeg of we de website wilden bouwen voor het 1250-jarig bestaan van Deventer. Het heeft ons gelukkig niet belemmerd is supervets te maken.

In 2018 is het precies 1250 jaar geleden dat Deventer werd gesticht. En dat mag gevierd worden! Deventer is één van de oudste steden van ons land. In die 1250 jaar is er veel veranderd. Wat begon met een klein kerkje langs een kabbelend riviertje dat men de IJssel noemde, groeide De uit tot een Hanzestad, boekenstad en evenementenstad met internationale allure. En het kerkje? Dat is nu de Grote of Lebuïnuskerk die zo kenmerkend is voor de Deventer skyline.

project mockup

Bijna even trots op de website als onze stad

De website voor 1250 jaar Deventer was niet alleen professioneel gezien een mooie uitdaging, het was ook een eer om te mogen uitvoeren. Samen met de creatieve broeders van Studio Wonder creëerden we een cleane website die wordt gedragen door een kenmerkende huisstijl die werd ontworpen door Studio Wonder. We zijn hier uiteraard megatrots op!

Typografie & Kleuren

Montserrat

700

#666666

#ff0000

Full design

layout

Andere pagina’s

Programma

layout

Nieuws

layout

Producten

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route