hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

passie voor koken en gastvrijheid

Culi Getaway

Over bedrijf

Wij houden van lekker eten, maar van een website bouwen voor een topchef die de hele wereld over reist liep ons het water al helemaal van in de mond. Resultaat om je vingers bij af te likken.

Jessica Mutsaars is een freelance chefkok, die voor haar werk heel Europa doorreist. Jessica merkte op dat er steeds meer vraag was naar chefkoks op vakantie. Daarom richtte ze Culi Getaway op: een organisatie met een uitgebreid netwerk van professionele koks, die door heel Europa de catering op je vakantieadres verzorgen. Van een klein etentje in een knus chalet in de Alpen tot een uitgebreid diner in een vakantiehuis op een zonnige locatie. Bij Culi Getaway zijn er twee dingen heel belangrijk: passie voor koken en gastvrijheid. Alle maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en een heleboel liefde. Culi Getaway ontzorgt en garandeert dat u écht lekker eet tijdens uw vakantie.

project mockup

Een website om je vingers bij af te likken

Een kans als die Jessica ons bood krijgen we niet vaak voorgeschoteld. Of we een website konden ontwikkelen waarvan we niet alleen zouden watertanden, maar ook in het vliegtuig wilden springen. Een online combinatie van heerlijk eten en avontuur. Precies zoals Jessica’s leven. We zijn supertrots op het uitgekookte, smaakvolle eindresultaat. Klein nadeel van dit project: we zijn door al die lekkere foto’s veel te vaak uiteten gegaan.

Typografie & Kleuren

Montez

400

#b48c80

#161d27

Full design

layout

Andere pagina’s

Zomervakantie

layout

Offerte

layout

Wintersport

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route