Algemene voorwaarden | Qreate-it
hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Stage Front End Developer (WordPress)

Stage Front End Developer (WordPress)

Laten we beginnen met wat wij zoeken: een creatieve, geduldige, sociale en zelfstandige stagiar die zich wil ontwikkelen op het gebied van Front End Development. En dan met name WordPress.

Waarom creatief? 

Zoveel mensen, zoveel wensen. En verschillende wensen hebben verschillende oplossingen nodig als het gaat om hun (nieuwe) website. Laat staan dat je collega’s van de online marketing eisen hebben over hoe en wat er in moet komen. Kortom, het is elk project weer een uitdagende puzzel om het maximale te doen om het project zo goed te mogelijk laten aansluiten bij alle wensen.
Ben je ook nog eens creatief en tover je zo een prachtig design uit jouw vingers? Dikke pré! 

Waarom geduldig?

Je bent bij ons niet een stagiair die met name koffie haalt en oude Excel-bestanden over klopt in nieuwe systemen. Nee, je bent onderdeel van het team. En we verwachten dat je in het volledige proces mee kan draaien. En een project gaat niet over één nacht ijs. Je krijgt te maken met wachten op reacties, klanten, feedback, collega’s en alles wat erbij komt kijken!

Waarom sociaal?

Je bent onderdeel van een team, je bent niet ondergeschikt. We verwachten van jou dat je actief bijdraagt en zo met jouw goede ideeën het team en het bedrijf verder kan helpen. Maar waarom – als je toch alles al gemaakt hebt – zou jij dit niet met de klant kunnen bespreken? De actieve houding verwachten we dus niet alleen intern!

Ben je toevallig ook nog ‘social’ en heb je ervaring met marketing? Wederom, dikke pré!

Waarom zelfstandig?

We zijn een kleine agency met een platte bedrijfscultuur. Geen aparte kamertjes voor het management, het is zelfs best gebruikelijk dat klanten bij ons op de vloer komen. Maar we zijn allemaal flink druk, dus we verwachten dat je zelf je projecten kan oppakken, maar zelf ook initiatief neemt als je vast zit. We helpen je graag, maar we verwachten niet dat je op hulp gaat wachten.

En dit geldt natuurlijk al helemaal in deze ‘thuiswerk’-tijd.

Wat kan je bij ons verwachten?

We zijn niet als alle andere marketingbureau’s. Dat wil zeggen: we gaan hier niet overdreven verhalen vertellen en zeggen dat – al helemaal niet in deze tijd – we elke dag potjes FIFA en tafelvoetbal doen, dat we de meest geweldige teamuitjes hebben en een mega dikke werkplek voor je hebben ingericht.


Wat zijn we dan wel?

We hebben een fantastisch kantoor midden in de binnenstad van Deventer, we gaan informeel met elkaar om en we maken het gezellig als het kan, maar werken hard als het moet. 

Interesse? Stuur een mailtje naar info@qreate-it.nl (uiteraard het liefst met jouw CV + motivatie).

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route