hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Een goed afscheid is een geschenk voor het leven

Branderhorst Uitvaartzorg

Over bedrijf

Bureau Janse gaf ons de kans om samen een website te ontwikkelen voor de uitvaartbranche. Samen wisten we een sfeervolle, stijlvolle website op te leveren.

In 2018 besloot Maroesjcha Branderhorst haar werk in de uitvaartzorg als zelfstandige voort te zetten. Een uitvaart mogen verzorgen is volgens haar namelijk iets wat alle tijd en aandacht verdient van de uitvaartondernemer. Een kleinschalige, zelfstandige onderneming biedt meer ruimte en flexibiliteit om het afscheid op persoonlijke wijze vorm te geven. Door haar levenservaring en jarenlange ervaring in de uitvaartzorg, weet Maroesjcha als geen ander wat je als nabestaande doormaakt en wat er op je afkomt. Dat verschilt per persoon, want ieder mens is uniek en zo ook de wensen voor een uitvaart. Geen enkel afscheid is hetzelfde. Branderhorst Uitvaartzorg wil nabestaanden graag begeleiden in hun rouwproces door op de best passende manier afscheid te nemen van hun dierbaren. Met hart en ziel en van A tot Z. Hoe verdrietig het ook is, afscheid nemen hoort bij het leven. Nabestaanden dragen de herinnering aan dit afscheid voor altijd met zich mee. Hoe fijn is het dan als het allemaal goed verloopt en het afscheid op een warme, bij de persoon passende, manier plaatsvindt? Branderhorst Uitvaartzorg helpt u hierbij. Neem gerust contact op! Branderhorst Uitvaartzorg staat dag en nacht voor u klaar.

project mockup

Een goed afscheid is een geschenk voor het leven

Een website voor de uitvaartzorg vraagt niet om schreeuwerige designs en toeters en bellen. Hier telt sfeer, informatie en ingetogenheid. Samen met Bureau Janse creëerden we een nette, informatieve website die perfect aansluit op de content waar de doelgroep naar op zoek is. We zijn trots op het eindresultaat en de samenwerking met Bureau Janse.

Typografie & Kleuren

Panton

600

#463106

#1b242c

Full design

layout

Andere pagina’s

Overlijden

layout

FAQ

layout

Contact

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route