hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

vanaf nu is je leven één groot genotsmoment

Bites & Meals

Over Bites & Meals

Hè wat?! Een website waarmee je gezonde maaltijden kunt ophalen in een sportschool? Bestaat dat echt? Zeker. Want wij maakten hem. En hij is supervet geworden.

Het concept van Bites & Meals is simpel. Je bestelt online een gezonde maaltijd, je kiest een pick up-point ( 9 van de 10 keer een sportschool) en vind je maaltijd in de koelkast. Je neemt je eten zo mee na het fitnessen. Zo kun je de hele dag lekker, eerlijk en gezond eten! Bites& Meals kookt namelijk zonder toegevoegde suikers, met zo min mogelijk e-nummers en in de juiste samenstelling. Ze scheiden de koolhydraten van je eiwitten en vetten. Dat is supergezond en het verbetert je opname.

project mockup

Een website die net zo vernieuwend is als het concept

We werken graag mee aan concepten die de wereld kunnen veranderen. Bites & Meals is zo’n concept. En hoe vet is het als je daarvoor de website mag ontwerpen? Daarbij konden we gebruik maken van supermooie designs van Monkey Proud, die we mochten omzetten in een digitale ervaring. De animaties en het grafisch geweld van de designs zouden de meeste webbouwers afschrikken, maar zorgden bij ons voor extra motivatie. Het resultaat is net als het concept een vernieuwende mix van media en animaties en we zijn dan ook zeer trots op het eindresultaat en de samenwerking.

Typografie & Kleuren

Archivo

light

regular

bold

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi in magna vel magna.

#003764

#00754a

Full design

layout

Andere pagina’s

Laat je inspireren

layout

Menu

layout

My account

layout

Try & Taste!

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route