hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Haircut & Shave

Barber Fifty Five

Over bedrijf

Toen we de vraag kregen of we de nieuwe website voor een barbier uit Deventer en Raalte wilden bouwen wisten we niet hoe snel we ja moesten zeggen. Waarom? Qreate-it was geknipt voor deze opdracht.

Barbershop FiftyFive is gespecialiseerd in haar- en baardverzorging van mannen en jongeren. Op traditionele wijze knippen en scheren ze jouw haar- en baardstijl in de meest geweldige modellen. Bij Barber FiftyFive kun je in een relaxte sfeer tot rust komen terwijl je haar en baard wordt verzorgd. Indien gewenst kun je na het knippen en scheren nog een relaxte gezichts- en schoudermassage krijgen.

project mockup

Een website strakker dan je haarlijn

We voelen ons bij Qreate-it ambachtslieden. Weliswaar met toetsenborden en beeldschermen, maar met aandacht voor details en kwaliteit. Daarom voelden we ons ook direct verbonden met Barbershop FiftyFive. Na een korte, maar krachtige samenwerking stond er een website die ambacht en stijl ademt, beschikt over een boekingssysteem en klanten informeert over openingstijden, prijzen, voorbeelden en beschikbaarheid. Neem een kijkje!

Typografie & Kleuren

Open Sans

700

#bf9456

#1a1d21

Full design

layout

Andere pagina’s

Contact

layout

Inspiratie

layout

Over ons

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route