hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Zorg voor jezelf

​Quli

Over bedrijf

Met de Quli-app heb je persoonlijke zorggegevens direct bij de hand. Wij mochten de website ontwikkelen voor deze innovatieve app.

Quli is een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Hiermee kun je zelf je eigen zorggegevens beheren, gebruiken en delen. Met Quli worden zelf- en samenredzaamheid digitaal ondersteund. Uiteraard is Quli veilig en makkelijk in gebruik.
Quli b.v. is een sociale onderneming ‘van en voor de zorg’. Ze realiseren ondersteuning om de kwetsbare mens op de eerste plaats te zetten binnen zijn of haar persoonlijke zorgnetwerk. Ze ontwikkelden Quli als burgerportaal en Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). De app wordt geïmplementeerd bij zorgorganisaties en patiëntgroepen. De applicatie kan mensen helpen bij:
• Behoud of toename van autonomie, zelf- en samenredzaamheid
• Verbetering van kwaliteit en veiligheid van zorg en leven
• Verlaging van kosten voor die mensen, hun netwerk en zorgorganisaties
Het doel is altijd hetzelfde: de kwaliteit van leven verbeteren voor mensen die worden belemmerd door ziekte of ouderdom.

project mockup

Website waar gezondheid en veiligheid samenkomt

Quli is een geweldige nieuwe app waarmee mensen op een makkelijke en veilige manier persoonsgegevens beheert. En veiligheid en gemak staan ook bij Qreate-it centraal. Daarom ontwikkelden we een moderne, heldere website waarop bezoekers precies vinden wat ze zoeken. Natuurlijk met de focus op de applicatie, maar ook voorzien van alle relevante informatie en berichtgeving uit de gezondheidszorg.

Typografie & Kleuren

Open Sans

#78a628

#454545

Full design

layout

Andere pagina’s

Wat is dat?

layout

Nieuws

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route