hero icon

VOLLEDIGE ALL-IN WEBSITE

ALTIJD €599,00

Bins For Spaces

​Darbins

Over bedrijf

Tot voor kort wisten we niet hoe stijlvol een prullenbak kon zijn. Sinds Ferry ons vroeg om een website te bouwen voor zijn Darbins, weten we dat wel degelijk. Met de website Darbins.de kan Ferry de Duitse markt veroveren. En eerlijk is eerlijk: de website is bijna net zo stilistisch geworden als de prullenbak.

De Darbin ontstond in 2007, dankzij een groep sterrenkoks uit Amsterdam. De sterrenkoks kenden de functionele en min of meer gebruikersvriendelijke afvalsystemen in de meeste professionele keukens, maar ontdekten dat er geen redelijke oplossing was voor privé-keukens en openbare ruimtes. De bestaande producten hadden verschillende nadelen. Er zijn slechts een paar vuilnisbakken voor een zak van 60 liter, de meeste vuilnisbakken zijn moeilijk schoon te maken, het vervangen van de tas kan moeilijk zijn en, met enkele uitzonderingen, kan de vuilnisbak geen aantrekkelijk ontwerp hebben. Met Darbins werd een afvaloplossing ontwikkeld voor prachtig ontworpen kamers. Geïnspireerd door de Duitse functionaliteit en vormgeving van Duitse auto's, verhuisde Darbins in 2016 naar Berlijn om zijn horizon te verbreden, de ontwerpen te voltooien en ideeën te onderzoeken.

project mockup

Het eindresultaat is bijna net zo stilistisch als de prullenbak.

We waren ronduit vereerd toen Ferry ons vroeg om een website te ontwerpen voor een design prullenbak die door sterrenchefs wordt gebruikt. Toen ook nog bleek dat de prullenbak direct internationaal geplugd zou worden, met een release in Duitsland, waren we een en al oor. Door nauwe samenwerking is er een eindresultaat uitgerold die digitaal net zo stilistisch is als de prullenbak.

Typografie & Kleuren

Poppins

400

#374048

#0084ff

Full design

layout

Andere pagina’s

Onze producten

layout

Blog

layout

Shop

layout

Mobiele weergave

Bedankt voor het kijken!

Back to projects
Bel
Chat
Home
Route